Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal by Women’s Team in 50m Rifle 3 Positions at Asian Games 2022
27 SEP 2023 4:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women’s Team of Sift Kaur Samra, Ashi Chouksey and Manini Kaushik for winning the silver medal in 50m Rifle 3 Positions at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Our dedicated and talented 50m Rifle 3 Positions Women's Team has clinched a well-deserved Silver Medal in the Asian Games. They have demonstrated extraordinary talent. Congratulations to Sift Kaur Samra, Ashi Chouksey and Manini Kaushik.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা মিতর ৫০ রাইফল ৩ পোজিসন্সকী নুপীগী কাংবুনা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 4:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিফ কৌর সসরম, অশি চৌকসে অমসুং মানিনি কৌশিক্কী নুপীগী কাংবুবু হাংজৌদা পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্স্তা মিতর ৫০ রাইফল ৩ পোজিসন্সতা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি;
"ঐখোয়গী হৈথোই শিংথোইরবা মিতর ৫০ রাইফল ৩ পোজিসন্সকী নুপীগী কাংবুনা এসিয়ন গেম্সতা লুপাগী তক্মান লৌরকখ্রে। মখোয়না অখন্নবা হৈথোই শিংথোইবগী মশক অমা উৎখি। সিফ কৌর সসরম, অশি চৌকসে অমসুং মানিনি কৌশিক্কী মফমদা হরাওবা ফোংদোকচরি।"