প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এস্বর্য় প্রতাপ তোমারবু এসিয়ান গেম্সতা ১০মিতর এয়র রাইফলদা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক থাগৎলক্লি
25 SEP 2023 2:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এস্বর্য় প্রতাপ তোমারবু এসিয়ান গেম্স ২০২২দা ১০মিতর এয়র রাইফলদা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক থাগৎখ্রে‍।
পি.এম. মোদীনা, এস্বর্য় প্রতাপ তোমারনা শিংথানিংঙাই ওইরবা মফম অসি য়ৌনবগীদমক অকনবা ৱাখল অমদি পুক্নিং চঙবা মতৌ উৎখি হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা রুদ্রঙ্কক্ষ পাতিলনা মরিশুবা মফম কন্নবগীদমক উৎখিবা অথোইবা থৌওংবুশু শকখঙখি‍।

Prime Minister's Office
PM praises Aishwary Pratap Tomar for winning Bronze in 10m Air Rifle at Asian Games
25 SEP 2023 2:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Aishwary Pratap Tomar for winning Bronze Medal in 10m Air Rifle event at Asian Games 2022.
PM Modi said that Aishwary Pratap Tomar displayed strong nerve and focus to achieve this remarkable feat.
The Prime Minister also noted sterling performance of Rudrankksh Patil for securing fourth place.