Prime Minister's Office
PM meets H.E. Sheikh Hasina Prime Minister of Bangladesh
08 SEP 2023 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met H.E. Sheikh Hasina, the Prime Minister of Bangladesh at his official residence. The Bangladesh Prime Minister is in India to attend G20 Summit.
Shri Modi posted on X
"Had productive deliberations with PM Sheikh Hasina. The progress in India-Bangladesh relations in the last 9 years has been very gladdening. Our talks covered areas like connectivity, commercial linkage and more."
PMO also posted on X
"PM @narendramodi had productive talks with PM Sheikh Hasina on diversifying the India-Bangladesh bilateral cooperation. They agreed to strengthen ties in host of sectors including connectivity, culture as well as people-to-people ties."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা উনখ্রে
08 SEP 2023 7:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহাক্কী ওফিসিএল য়ুমদা বাংলাদেসগী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা উনখ্রে। জি-২০ মীফম শরুক য়ানবা বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী ভারত্তা লৈরিবনি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“ প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনাগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে। হৌখিবা চহি ৯ দা ভারত-বাংলাদেসকী মরী খুমাঙচাউশিল্লকপা অসিদা হরাওই। চৎথোক-চৎশিন, ললোন-ইতিক্কী মরীশিং অমসুং অতৈ হিরম কয়াদা ঐখোয় ৱারি শানখি।
পি.এম.ওনা এক্সতা হায়খি;
“ ভারত-বাংলাদেসকী নাকল অনিগী মতেং পাংনবা পাকথোক-চাউথৌক্নবা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনাগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে। চৎথোক-চৎশিন, ললোন-ইতিক্কী মরীশিং অমসুং অতৈ হিরম কয়াদা লৈনরিবা মরীশিং ফগৎহনবা হায়না মখোয়না য়ানখ্রে”।