প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
Nvidia ৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া জেনছেন হুয়াঙে সাক্ষাৎ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীক
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Guwahati
Nvidia ৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া জেনছেন হুয়াঙে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই সন্দৰ্ভত ‘এক্স’ত এটা পোষ্টত লিখিছে কৰিছে:
“@nvidia ৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰীযুত জেনচেন হুয়াঙৰ সৈতে আজি এক গুৰুত্বপূৰ্ণ বৈঠকত মিলিত হও। আমি AI জগতখনলৈ ভাৰতে আগবঢ়োৱা সমৃদ্ধ সম্ভাৱনীয়তাৰ বিষয়ে দীঘলীয়াকৈ আলোচনা কৰো। শ্ৰীযুত জেনচেন হুয়াঙে এই ক্ষেত্ৰত ভাৰতে আগবঢ়োৱা পদক্ষেপৰ প্ৰশংসা কৰে আৰু ভাৰতৰ প্ৰতিভাশালী যুৱক-যুৱতীসকলৰ বিষয়ে সমানে উৎসাহ প্ৰকাশ কৰে।”

Prime Minister's Office
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia meets PM
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Delhi
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Had an excellent meeting with Mr. Jensen Huang, the CEO of @nvidia. We talked at length about the rich potential India offers in the world of AI. Mr. Jensen Huang was appreciative of the strides India has made in this sector and was equally upbeat about the talented youth of India."