ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ଏନଭିଡିଆ ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଜେନସେନ୍ ହୁଆଙ୍ଗ୍
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Bhubaneswar
ଏନଭିଡିଆ ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଜେନସେନ୍ ହୁଆଙ୍ଗ୍ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏନଭିଡିଆ ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଜେନସେନ୍ ହୁଆଙ୍ଗଙ୍କ ସହ ଏକ ଉତ୍ତମ ବୈଠକ ହେଲା । ଆମେ ଏଆଇ ଦୁନିଆରେ ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସମ୍ଭାବନା ବାବଦରେ ବିସ୍ତାର ଭାବେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲୁ । ଶ୍ରୀ ଜେନସେନ୍ ହୁଆଙ୍ଗ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ପଦକ୍ଷେପକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ଏବଂ ଭାରତର ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଯୁବବର୍ଗଙ୍କ ବାବଦରେ ସେ ସମାନ ଭାବେ ଉତ୍ସାହିତ ଥିଲେ ।’

Prime Minister's Office
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia meets PM
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Delhi
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Had an excellent meeting with Mr. Jensen Huang, the CEO of @nvidia. We talked at length about the rich potential India offers in the world of AI. Mr. Jensen Huang was appreciative of the strides India has made in this sector and was equally upbeat about the talented youth of India."