প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এনবিদিয়াগী সি.ই.ও, জেনসেন হুৱাংনা প্রধান মন্ত্রীনা উনখ্রে
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Imphal
এনবিদিয়াগী সি.ই.ও, জেনসেন হুৱাংনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@nvidia গী সি.ই.ও জেনসেন হুৱাংগা উনখ্রে। এ.আইগী তাইবংদা ভারতনা পীরিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা ঐখোয় ৱারি শানখি। হিরম অসিদা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং জেনসেন হুৱাংনা থাগৎখি অমসুং ভারতকী নহারোলশিংগী হৈশিংবা থাগৎখি”।

Prime Minister's Office
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia meets PM
04 SEP 2023 8:20PM by PIB Delhi
Mr. Jensen Huang, the CEO of Nvidia met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Had an excellent meeting with Mr. Jensen Huang, the CEO of @nvidia. We talked at length about the rich potential India offers in the world of AI. Mr. Jensen Huang was appreciative of the strides India has made in this sector and was equally upbeat about the talented youth of India."