প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত্তা লাইরিক-লাইশু তম্বগী থবক অসিনা খুদিংমক কোনশিন্নবা, অফবা, মরা চেৎপা অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়ানবা নেসনেল ইজুকেসন পোলিসি ২০২০ শেমখিবনি: প্রধান মন্ত্রী
05 SEP 2023 2:04PM by PIB Imphal
নেসনেল ইজুকেসন পোলিসিগী মতাংদা য়ুনিয়ন ইজুকেসন মিনিস্তরনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ধরমেন্দ্র প্রধানগী এক্সকী পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত্তা লাইরিক-লাইশু তম্বগী থবক অসিনা খুদিংমক কোনশিন্নবা, অফবা, মরা চেৎপা অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়ানবা কমদৌনা নেসনেল ইজুকেসন পোলিসি ২০২০ শেমখিবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন ইজুকেসন মিনিস্তর শ্রী @dpradhanbjp না ইখ্রে… পাবীয়ু!”

Prime Minister's Office
National Education Policy 2020 has been framed to make education in India inclusive, wholesome, rooted and futuristic: PM
05 SEP 2023 2:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Education Minister about National Education Policy.
Responding to the X post of Union Minister, Shri Dharmendra Pradhan, the Prime Minister posted on X;
“Union Education Minister, Shri @dpradhanbjp, writes how the comprehensive National Education Policy 2020 has been framed to make education in India inclusive and wholesome as well as rooted and futuristic... Do read!”