Prime Minister's Office
Meri Maati Mera Desh Anthem resonates deeply with every Indian’s heart: PM
01 SEP 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the Meri Maati Mera Desh Anthem.
He posted on X
"#MeriMaatiMeraDesh Anthem resonates deeply with every Indian’s heart, reminding us of the sacrifices made for our beloved nation. Let us all make this movement a success, which will inspire the coming generations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেরী মাতি মেরা দেশকী এন্থেমনা ভারত মচা খুদিংমক্কী থমোয়দা খোন্থাং য়ৈরি: পি.এম.
01 SEP 2023 8:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেরী মাতি মেরা দেশকী এন্থেমবু শীংথাখ্রে।
Xতা মহাক্না পোস্ত তৌখি।
"#MeriMaatiMeraDesh এন্থেম অসি ভারত মচা খুদিংমক্কী থমোয়দা খোন্থাং য়ৈরি, মসিনা ঐখোয়গী নুংশিরবা লৈবাক্কীদমক থৱায়না পোন্থা পীখ্রবা মীওইশিংবু ঐখোয়দা নীংশিংহল্লি। লাক্কদৌরিবা মীরোলশিংদা ইথিল পীনবা খোঙজং অসি ঐখোয় পুম্নম্না মাইপাকপা অমা ওইহল্লসি।"