ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଚେସ୍ ଗ୍ରାଣ୍ଡମାଷ୍ଟର ପ୍ରଗନ୍ନାନନ୍ଦ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାରଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି
31 AUG 2023 9:46PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ୭ ଏଲ୍‌କେଏମ୍‌ରେ ଚେସ ଗ୍ରାଣ୍ଡମାଷ୍ଟର ପ୍ରଗନ୍ନାନନ୍ଦ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାରଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲେ ।
ପ୍ରଗନ୍ନାନନ୍ଦଙ୍କ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ୭ ଏଲ୍‌କେଏମ୍‌ରେ ବହୁତ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ପରିଦର୍ଶକ ଆସିଥିଲେ ।
ଅକ୍ସକ୍ଟ୍ରକ୍ସବଶମଷରଗ୍ଦଗ୍ଦ ତୁମ ପରିବାର ସହିତ ତୁମକୁ ଭେଟି ବହୁତ ଖୁସି ।
ତୁମେ ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ଦୃଢ଼ତାକୁ ବ୍ୟକ୍ତ କର । ତୁମର ଉଦାହରଣ ଏହା ଦର୍ଶାଏ ଯେ , କିପରି ଭାରତର ଯୁବକମାନେ ଯେକୌଣସି କ୍ଷେତ୍ରରେ ବିଜୟ ପ୍ରାପ୍ତ କରିପାରିବେ । ତୁମ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ!",

Prime Minister's Office
Prime Minister meets chess grandmaster, Praggnanandhaa along with his family
31 AUG 2023 9:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met chess grandmaster, Praggnanandhaa along with his family at 7 LKM today.
Responding to X post of Praggnanandhaa, the Prime Minister said in a X post;
“Had very special visitors at 7, LKM today.
Delighted to meet you, @rpragchess along with your family.
You personify passion and perseverance. Your example shows how India's youth can conquer any domain. Proud of you!”