প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেস গ্রান্দমাস্তর, প্রগ্নানন্দা অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা উনখ্রে
31 AUG 2023 9:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি 7 LKM দা চেস গ্রান্দমাস্তর, প্রগ্নানন্দা অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা উনখ্রে।
প্রগ্নানন্দাগী X পোস্ততা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা X পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি;
“ঙসি7, LKM দা য়াম্না অখন্নবা মীথুংলেন অমা থুংলরে।
@rpragchess অমসুং নহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অদুগা উনবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই।
নহাক্না থৱাই য়াওবা অমসুং হোৎনবা কনবগী মশক তাকই। নহাক্কী খুদম অদুনা ভারতকী নহাশিংনা হিরম অমহেক্তদা মাইপাক্না খুদুম চনবা ঙমগনি হায়বসি তাকই। নহাক্কীদমক্তা য়াম্না চাউথোকচৈ! ”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets chess grandmaster, Praggnanandhaa along with his family
31 AUG 2023 9:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met chess grandmaster, Praggnanandhaa along with his family at 7 LKM today.
Responding to X post of Praggnanandhaa, the Prime Minister said in a X post;
“Had very special visitors at 7, LKM today.
Delighted to meet you, @rpragchess along with your family.
You personify passion and perseverance. Your example shows how India's youth can conquer any domain. Proud of you!”