প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্মৃতি বন উদ্বোধনৰ দিনটো স্মৰণ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
কচ্চৰ স্মৃতি বন ভ্ৰমণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান
29 AUG 2023 8:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০০১ চনৰ ভূমিকম্পত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ হৃদয়ভৰা শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ বাবে স্মৃতি বন উদ্বোধনৰ দিনটো স্মৰণ কৰে৷
শ্ৰী মোদীয়ে লগতে যোৱা বছৰৰ স্মৃতি বন উদ্বোধনৰ কেইটামান দৃশ্য শ্বেয়াৰ কৰে৷
তেওঁ লগতে সকলোকে কচ্চৰ স্মৃতি বন ভ্ৰমণ কৰাৰ আহ্বান জনায়৷
টুইটাৰত মোদী ষ্টৰীৰ এটা পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“২০০১ চনৰ ভূমিকম্পত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ হৃদয়ভৰা শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ বাবে স্মৃতি বন উদ্বোধন কৰাৰ এবছৰ সম্পূৰ্ণ হ’ল৷ এইটো এটা স্মৃতিসৌধ যি সুস্থিৰতা আৰু স্মৃতিক জীপাল কৰে। যোৱা বছৰৰ কেইখনমান ছবি শ্বেয়াৰ কৰিছো আৰু আপোনালোক সকলোকে কচ্চৰ স্মৃতি বন চাবলৈ আহ্বান জনাইছো।”

Prime Minister's Office
Prime Minister recalls the day of inauguration of Smriti Van
Urges people to visit Smriti Van in Kutch
29 AUG 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the day of inauguration of Smriti Van, a heartfelt tribute to those lost in the 2001 Gujarat Earthquake.
Shri Modi also shared some glimpses from last year when he had inaugurated Smriti Van.
He has also urged all to visit Smriti Van in Kutch.
Responding to the X post of Modi Story, PM said in a X post;
“It has been a year since we inaugurated Smriti Van, a heartfelt tribute to those we lost in the 2001 Gujarat Earthquake. This is a memorial which personifies resilience and remembrance. Sharing some glimpses from last year and I also urge you all to visit Smriti Van in Kutch...”