প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্মৃতি ভান শঙ্গাখিবগী নুমিৎ অদুবু নৌহৌননা অমুক হন্না নিংশিংখি
কচতা লৈবা স্মৃতি ভান অসিদা চৎনবা মীয়ামদা হায়খি
29 AUG 2023 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্মৃতি ভানগী শঙ্গাখিবগী নুমিৎ অদুবু নৌহৌননা অমুক নিংশিংলদুনা ২০০১গী গুজরাত অর্থক্বেকতা লৈখিদবশিং অদুদা থমোই শেংনা শ্রধাঞ্জলি কৎখি।
শ্রী মোদীনা মমাং চহিদা মহাক্না স্মৃতি ভান শঙ্গাখিবা অদুদগী মিৎকুপ খরশু শিয়র তৌখি।
মহাক্না কচতা লৈবা স্মৃতি ভান অসিদা চৎনবা হায়দুনশু মীয়ামদা হায়খি।
মোদী স্তোরীগী X পোস্ততা পাউখুম পীরদুনা, পি.এম.না Xপোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি;
ঐখোয়না স্মৃতি ভান শঙ্গাখিবা অদুদগী চহি অমা ফারে, ২০০১গী গুজরাত অর্থক্বেকতা লৈখিদবশিং অদুদা থমোই শেংনা শ্রধাঞ্জলি কৎচরি। রেজিলিয়েন্স অমসুং নিংশিংবা হায়বা অসিবু শক্লোন-শক্তম অমা পীরিবা নিংশিং খুদম অমনি। মমাংগী চহিদগী মিৎকুপ খরদং শিয়র তৌরি অমসুং ঐহাক্না কচতা লৈরিবা সমৃতি ভান অসি চৎনবা মীয়ামদা হায়জরি .....”

Prime Minister's Office
Prime Minister recalls the day of inauguration of Smriti Van
Urges people to visit Smriti Van in Kutch
29 AUG 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the day of inauguration of Smriti Van, a heartfelt tribute to those lost in the 2001 Gujarat Earthquake.
Shri Modi also shared some glimpses from last year when he had inaugurated Smriti Van.
He has also urged all to visit Smriti Van in Kutch.
Responding to the X post of Modi Story, PM said in a X post;
“It has been a year since we inaugurated Smriti Van, a heartfelt tribute to those we lost in the 2001 Gujarat Earthquake. This is a memorial which personifies resilience and remembrance. Sharing some glimpses from last year and I also urge you all to visit Smriti Van in Kutch...”