Prime Minister's Office
PM hails progress in Mission Net Zero as solar capacity increases 54x in the last 9 years
29 AUG 2023 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the the strides made in the direction of Mission Net Zero.
The Railways had posted on X that solar capacity increased 54x in the last 9 years. They informed that the solar power capacity commissioned till March 2014 was 3.68 MW whereas during 2014-23, 200.31 MW were commissioned.
The Prime Minister replied :
"Shows commendable progress in our commitment towards a greener future. In just 9 years, we have enhanced our capacity significantly, taking significant strides towards #MissionNetZero Carbon Emission. Let us continue this journey, ensuring a brighter and sustainable tomorrow for India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. হৌখিবা চহি ৯ অসিদা সোলার কেপাসিতী শরুক ৫৪ থোক্না হেনগৎলকপা অসিনা মরম ওইরগা মিসন নেত জিরোদা খুমাং চাউশিল্লকপা অসিবু থাগৎখ্রে
29 AUG 2023 8:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিসন নেত জিরোগী মাইকৈ তম্না থাংজিল্লক্লিবা খোংথাং অদুবু থাগৎলকখ্রে।
রেলৱেজনা হৌখিবা চহি ৯ অসিদা সোলার কেপাসিতী শরুক ৫৪ থোক্না হেনগৎলকখ্রে হায়না Xতা পোস্ত থাংগৎলকখি। মখোয়না খঙহল্লকখি মদুদি ২০১৪গী মার্চ ফাওবদা কমিসন তৌখিবা সোলার পাৱর কেপাসিতী অদু ৩.৬৮ MW ওইখি অদুগা অমরোমদা ২০১৪-২৩ ফাওবগী মনুংদনা 200.31 200.31 কমিসন তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না পাউখুম পীরকখি:
“হেন্না শংবা তুংলমচৎ অমগী মাইকৈ তম্না লৌরিবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদুদা য়াম্না শিংথংনিংঙাই ওইবা মওংদা খুমাং চাউশিল্লকপা অদুবু উৎলি। চহি ৯ খক্তদা, ঐখোয়না #MissionNetZero কার্বোন এমিসনগী মাইকৈ তম্না য়াম্না মরু ওইবা খোংথাং অমা থাংজিল্লদুনা ঐখোয়গী কেপাসিতী অদুবু য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা হেনগৎহনখ্রে। ভারতকীদমক্তা হেন্না মশেক-মঙাল লৈবা অমসুং তুংকোইনা চৎকদবা হয়েং অমা লৈহন্নবগীদমক্তা মসিগী খোংচৎ অসিবু ঐখোয়না মখাতানা লেপ্তনা চত্থখিসি।”