প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰখ্যাত গ্ৰীক গৱেষক আৰু সংগীতজ্ঞ কনষ্টাণ্টিনোছ কালাইটজিছৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎ
25 AUG 2023 10:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৫ আগষ্টত এথেন্সত গ্ৰীক গৱেষক, সংগীতজ্ঞ শ্ৰী কনষ্টাণ্টিনোছ কালাইটজিছক সাক্ষাৎ কৰে।
ভাৰতৰ প্ৰতি শ্ৰীযুত কনষ্টাণ্টিনোছ কালাইটজিছৰ মৰম আৰু ভাৰতীয় সংগীত আৰু নৃত্যৰ প্ৰতি তেওঁৰ আগ্ৰহক প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰশংসা কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২২ চনৰ ২৭ নৱেম্বৰত "মন কি বাত"ৰ ৯৫ তম সংস্কৰণত তেওঁৰ বিষয়ে উল্লেখ কৰিছিল।
দুয়োগৰাকীয়ে গ্ৰীচত ভাৰতীয় সংস্কৃতিক অধিক জনপ্ৰিয় কৰাৰ সম্ভাৱনাৰ বিষয়ে আলোচনা কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Konstantinos Kalaitzis, renowned Greek researcher and musician
25 AUG 2023 10:41PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Konstantinos Kalaitzis, a Greek researcher, musician and friend of India, in Athens on 25 August 2023.
Prime Minister appreciated Mr. Konstantinos Kalaitzis' affection for India and his passion for Indian music and dance. Prime Minister had mentioned about him during the 95th edition of "Mann Ki Baat” on 27 November 2022.
They discussed possibilities of further popularizing Indian culture in Greece.