প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দক্ষিণ আফ্ৰিকাৰ বিজ্ঞান একাডেমীৰ বিশিষ্ট জিনীয় বিশেষজ্ঞ আৰু মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া ড° হিমলা ছুডিয়ালৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
24 AUG 2023 11:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ২৪ আগষ্টত জোহান্সবাৰ্গত দক্ষিণ আফ্ৰিকাৰ বিজ্ঞান একাডেমীৰ বিখ্যাত জিনীয় বিশেষজ্ঞ আৰু মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া ড° হিমলা ছুডিয়ালক সাক্ষাৎ কৰে।
মানৱ জিনীয় ৰেখাৰ ডমেইন আৰু ৰোগ পৰীক্ষাত ইয়াৰ প্ৰয়োগ সম্পৰ্কে তেওঁলোকে মত বিনিময় কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ড° ছুডিয়ালক জিনীয় ক্ষেত্ৰত ভাৰতীয় প্ৰতিষ্ঠানসমূহৰ সৈতে সহযোগিতা কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Dr. Himla Soodyall, noted geneticist & CEO of the Academy of Science of South Africa
24 AUG 2023 11:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Dr. Himla Soodyall, noted geneticist & CEO of the Academy of Science of South Africa in Johannesburg on 24 August 2023.
They exchanged views on the domain of human genetic lines and its application in disease screening.
Prime Minister invited Dr. Soodyall to collaborate with Indian institutes in the field of genetics.