প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা সাউথ অফ্রিকাগী একাদমী ওফ সাইন্সকী মমিং লৈরবা জেনেতিসিস্ত অমসুং CEO, দাঃ হিম্লা সুদ্যালগা উন্নখ্রে
24 AUG 2023 11:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাউথ অফ্রিকাগী একাদমী ওফ সাইন্সকী মমিং লৈরবা জেনেতিসিস্ত অমসুং CEO, দাঃ হিম্লা সুদ্যালগা ওগস্ত 24, 2023দা জোহানেসবর্গতা উন্নখ্রে।
মখোয়না হ্যুমেন জেনেতিক লাইন অমসুং মসিবু লাইনা মশক খঙদোকপদা শিজিন্নবগী হীরমগা মরী লৈনবা ৱাখল্লোন কয়া ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা দাঃ সুদ্যালবু জেনেতিক্সকী লমদা ভারতকী ইন্সতিত্যুতশিংগা তেংবাংননবা পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Dr. Himla Soodyall, noted geneticist & CEO of the Academy of Science of South Africa
24 AUG 2023 11:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Dr. Himla Soodyall, noted geneticist & CEO of the Academy of Science of South Africa in Johannesburg on 24 August 2023.
They exchanged views on the domain of human genetic lines and its application in disease screening.
Prime Minister invited Dr. Soodyall to collaborate with Indian institutes in the field of genetics.