প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পক্ষপাতশূন্য আৰু সামূহিক সমৃদ্ধি অৰ্জনৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ উল্লেখযোগ্য প্ৰগতিক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ লিংকডইন পোষ্ট
18 AUG 2023 3:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছ'চিয়েল মিডিয়া ছাইট লিংকডইনত ভাৰতে কেনেদৰে পক্ষপাতশূন্য আৰু সামূহিক সমৃদ্ধি অৰ্জনৰ ক্ষেত্ৰত উল্লেখনীয় অগ্ৰগতি লাভ কৰিছে সেই সন্দৰ্ভত পোষ্ট কৰিছে। তেওঁ দুটা গৱেষণা কৰ্মৰ আকৰ্ষণীয় কিছু অংশ সকলোৰে সৈতে ভাগ বতৰা কৰে। এটা এছবিআই গৱেষণাৰ পৰা আৰু আনটো এগৰাকী প্ৰখ্যাত সাংবাদিক শ্ৰী অনিল পদ্মনাভনৰ।
পোষ্টটো ইয়াত দেখা পাব
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi

Prime Minister's Office
PM's LinkedIn post on India's remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity
18 AUG 2023 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister has posted on social media site LinkedIn about how India is making remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity. He shared interesting snippets from two research works. One from SBI Research and another by Shri Anil Padmanabhan, a noted journalist.
The post can be seen at
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi