Prime Minister's Office
PM's LinkedIn post on India's remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity
18 AUG 2023 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister has posted on social media site LinkedIn about how India is making remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity. He shared interesting snippets from two research works. One from SBI Research and another by Shri Anil Padmanabhan, a noted journalist.
The post can be seen at
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা থাক মান্ননা অমসুং পুম্নমক্না নুংঙাই য়াইফবগী থাক য়ৌরকপগী মশক থোকপা মায় পাকপগা মরী লৈনবা প্রধান মন্ত্রীগী লিঙ্কইনগী পোস্ত অমা
18 AUG 2023 3:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতনা থাক মান্ননা অমসুং পুম্নমক্না নুংঙাই য়াইফবগী থাক মতৌ করম্না মশক থোক্না য়ৌরকপগে হায়বগী মতাংদা সোসিএল মীদিয়া সাইত, লিঙ্কইন্দা পোস্ত অমা থাগৎখ্রে। SBI রিসর্চ অমসুং মমিং লৈরবা পাউমী, শ্রী অনিল পদ্মনাভনগী রিসর্চকী থবক অনিগী নুংঙাইরবা ৱাফম মহাক্না পনখি।
পোস্ত অসি মখাগী লিঙ্ক অসিদা য়েংবা য়াগনিঃ
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi