Prime Minister's Office
PM's LinkedIn post on India's remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity
18 AUG 2023 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister has posted on social media site LinkedIn about how India is making remarkable progress on achieving equitable and collective prosperity. He shared interesting snippets from two research works. One from SBI Research and another by Shri Anil Padmanabhan, a noted journalist.
The post can be seen at
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମାନତା ଏବଂ ସାମୂହିକ ସମୃଦ୍ଧି ହାସଲରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅଗ୍ରଗତି ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଲିଙ୍କଡ୍ ଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ
18 AUG 2023 5:54PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତ କିପରି ସମାନ ତଥା ସାମୂହିକ ସମୃଦ୍ଧି ହାସଲ କରିବାରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଭାବେ ଅଗ୍ରଗତି କରୁଛି ସେ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସୋସିିଆଲ ମିଡିଆ ସାଇଟ୍ ଲିଙ୍କଡଇନରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି । ସେ ଦୁଇଟି ଅଧ୍ୟୟନର କିଛି ଭାଗ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଗୋଟିଏ ହେଉଛି ଏସବିଆଇ ରିସର୍ଚ୍ଚ ଏବଂ ଅନ୍ୟଟି ବିଶିଷ୍ଟ ସାମ୍ବାଦିକ ଶ୍ରୀ ଅନିଲ ପଦ୍ମନାଭନଙ୍କ ଅଧ୍ୟୟନ ।
ଏହି ପୋଷ୍ଟକୁ ନିମ୍ନ ଲିଙ୍କରେ ଦେଖିହେବ:
https://www.linkedin.com/pulse/indias-rising-prosperity-narendra-modi