প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অব্বে রোদ স্তদিও, লন্দন্দা জাতিগী ঈশৈ খোঙবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রিক্কি কেজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 AUG 2023 9:34PM by PIB Imphal
অব্বে রোদ স্তদিও, লন্দন্দা ভারতকী জাতিগী ঈশৈ খোঙনবা রোয়াল ফিলহার্মোনিক ওকেস্ত্রানা ১০০-পিস বৃতিস ওকেস্ত্রা অমা পাংথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শৈবানবা অমসুং গ্রাম্মি এৱার্দ ফংলবা রিক্কি কেজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
রিক্কি কেজগী ত্বিৎ অমা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অঙকপনি। মসি ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচগনি”।

Prime Minister's Office
PM praises Ricky Kej for performing National Anthem at the legendary Abbey Road Studios, London
14 AUG 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi appreciated Indian Music Composer and Grammy Award Winner, Ricky Kej for conducting a 100-piece British orchestra, The Royal Philharmonic Orchestra to perform India’s National Anthem at the legendary Abbey Road Studios, London.
Responding to the tweet of Ricky Kej, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful. It will certainly make every Indian proud.”