প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ প্ৰখ্যাত যোগা প্ৰশিক্ষক শ্ৰীযুতা চাৰ্লট চপিনৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
14 JUL 2023 9:57PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ১৪ জুলাইত পেৰিছত ফ্ৰান্সৰ এগৰাকী প্ৰখ্যাত যোগ শিক্ষয়িত্ৰী শ্ৰীযুতা চাৰ্লট চপিনক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰীযুতা চপিনৰ যোগৰ প্ৰতি গভীৰ বিশ্বাস আৰু ফ্ৰান্সত যোগৰ প্ৰসাৰৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ যুগান্তকাৰী কামৰ শলাগ লয়।
যোগাসনে কেনেকৈ সুখ কঢ়িয়াই আনিব পাৰে আৰু সামগ্ৰিক সুস্থতাক প্ৰসাৰিত কৰিব পাৰে সেই সম্পৰ্কে শ্ৰীযুতা চপিনে তেওঁৰ মতামত শ্বেয়াৰ কৰে। আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস উদযাপনৰ বাবে যোগৰ প্ৰতি আগ্ৰহ বৃদ্ধি পোৱা সন্দৰ্ভতো মত বিনিময় কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Ms. Charlotte Chopin, renowned French yoga teacher
14 JUL 2023 9:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Ms. Charlotte Chopin, renowned French yoga teacher in Paris on 14 July 2023.
Prime Minister appreciated Ms. Chopin’s deep faith in yoga and her ground-breaking work in the promotion of Yoga in France.
Ms. Chopin shared her views on how yoga can bring happiness and promote holistic well being. They also exchanged views on the increased interest in Yoga owing to the International Day of Yoga celebrations.