Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Ms. Charlotte Chopin, renowned French yoga teacher
14 JUL 2023 9:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Ms. Charlotte Chopin, renowned French yoga teacher in Paris on 14 July 2023.
Prime Minister appreciated Ms. Chopin’s deep faith in yoga and her ground-breaking work in the promotion of Yoga in France.
Ms. Chopin shared her views on how yoga can bring happiness and promote holistic well being. They also exchanged views on the increased interest in Yoga owing to the International Day of Yoga celebrations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমিং লৈরবা ফ্রেঞ্চ য়োগ গুরু চারলোত চোপিন উনখ্রে
14 JUL 2023 9:57PM by PIB Imphal
জুলাই ১৪,২০২৩দা পেরিসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা ফ্রেঞ্চ য়োগ গুরু চারলোত চোপিন উনখ্রে।
চোপিন্না য়োগদা থম্লিবা অচেৎপা থাজবা অমসুং ফ্রান্সতা য়োগ য়োকখৎনবা মহাক্না পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
কমদৌনা য়োগনা নুংঙাইবা পুরকপা ঙমগনি অমসুং মীওইবগী য়াইফবা পুরকপা ঙমগনি হায়বগী মতাংদা চোপিন্না মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখি। মালেমগী য়োগ নুমিৎতা থৌরমশিং পাংথোকপনা মরম ওইদুনা য়োগ পাম্নবা হেনগৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা মখোয়গী ওইবা ৱাফমশিংসু ফোঙদোক্নখি।