प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीद्वारा आईटीपीओ अन्तर्राष्ट्रिय प्रदर्शनी तथा कन्भेन्सन सेन्टरका श्रमिकहरूलाई सम्मान
26 JUL 2023 4:42PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज नयाँ आईटीपीओ अन्तर्राष्ट्रिय प्रदर्शनी तथा कन्भेन्सन सेन्टरमा पूजा गर्नुका साथै केन्द्रको निर्माणमा संलग्न श्रमिकहरूलाई सम्मान जनाए।
प्रधानमन्त्रीले ट्वीटमा भनेका छन्:
“दिल्लीले एक आधुनिक तथा भविष्यवादी अन्तर्राष्ट्रिय प्रदर्शनी तथा कन्भेन्सन सेन्टर पाएको छ, जसले भारतमा सम्मेलन पर्यटनलाई बढावा दिनेछ, जसलाई हेर्न विश्वभरिका मानिसहरू आउनेछन्। केन्द्रको आर्थिक र पर्यटन सम्बन्धी लाभ पनि बहुमुखी हुनेछ।”
“दिल्लीमा प्रभावशाली अन्तर्राष्ट्रिय प्रदर्शनी तथा सम्मेलन केन्द्र निर्माण गर्न परिश्रम गर्ने श्रमिकहरूलाई सम्मान जनाइयो।”

Prime Minister's Office
PM honours shramiks of ITPO International Exhibition-cum-Convention Centre
26 JUL 2023 4:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today performed Puja at the new ITPO International Exhibition-cum-Convention Centre and felicitated shramiks involved in the construction of the Centre.
The Prime Minister tweeted :
"Delhi gets a modern and futuristic International Exhibition-cum-Convention Centre, which will boost conference tourism in India, thus bringing people from all over the world. The economic and tourism related benefits of the centre will also be multifold."
"Honouring the Shramiks who have toiled to build the impressive International Exhibition-cum-Convention Centre in Delhi."