Prime Minister's Office
PM honours shramiks of ITPO International Exhibition-cum-Convention Centre
26 JUL 2023 4:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today performed Puja at the new ITPO International Exhibition-cum-Convention Centre and felicitated shramiks involved in the construction of the Centre.
The Prime Minister tweeted :
"Delhi gets a modern and futuristic International Exhibition-cum-Convention Centre, which will boost conference tourism in India, thus bringing people from all over the world. The economic and tourism related benefits of the centre will also be multifold."
"Honouring the Shramiks who have toiled to build the impressive International Exhibition-cum-Convention Centre in Delhi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আই.তি.পি.ও. ইন্তরনেস্নেল একজিবিসন-কম-কনভেন্সন সেন্তরগী শিন্মীশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
26 JUL 2023 4:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অনৌবা আই.তি.পি.ও. ইন্তরনেস্নেল একজিবিসন-কম-কনভেন্সন সেন্তরদা পুজা তৌখ্রে অমসুং সেন্তর অসি শাবদা শরুক য়াখিবা শিন্মীশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“দিল্লীনা মোদর্ন অমসুং ফ্যুচরস্তিক ওইবা ইন্তর্নেস্নেল একজিবিসন-কম-কনভেন্সন সেন্তর অমা ফংলি, মসিনা ভারত্তা কনফরেন্স তুরিজম হেনগৎহল্লগনি, মসিনা মালেম পুম্বদগী মীওইশিং পুরক্লগনি। সেন্তর অসিগী শেন্মিৎলোন অমসুং তুরিজমগা মরী লৈনবা কান্নবশিং অসিসু শরুক কয়া থোক্না হেনগৎলগনি।”
“দিল্লীদা ইথিল পীবা ইন্তরনেস্নেল একজিবিসন-কম-কনভেন্সন সেন্তর শাগৎনবা হোৎনখিবা শিন্মীশিংবু ইকায় খুম্নবা উৎচরি।”