প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেলনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
11 JUL 2023 10:00PM by PIB Imphal
ঙসি মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেল সৈখ দোক্তর মোহমদ বিন অব্দুলকারিম অল-ইসানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি’
“মুস্লিম অখঙ-অহৈশিংগী লুপকী চিয়ারমেন অমসুং মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেল সৈখ দোক্তর মোহমদ বিন অব্দুলকারিম অল-ইসাগা প্রধান মন্ত্রী মোদীগা উনখ্রে। লাইনিং অনিগী মরক্তা ৱারি শানবা মখা চৎথনবা, কাহেনবা নিতি চৎপশিং থেংনবা, মালেমগী শান্তি পুরক্নবা অমসুং ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনবা মরী চেৎশিনহন্নবা ঐখোয় ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি”।

Prime Minister's Office
Secretary General of Muslim World League calls on PM
11 JUL 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Secretary General of the Muslim World League, H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“PM Narendra Modi met H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa, Secretary General of Muslim World League and Chairman of the Organisation of Muslim Scholars. They had insightful discussions on various aspects of furthering inter-faith harmony, peace and working towards human progress.”