Prime Minister's Office
Secretary General of Muslim World League calls on PM
11 JUL 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Secretary General of the Muslim World League, H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“PM Narendra Modi met H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa, Secretary General of Muslim World League and Chairman of the Organisation of Muslim Scholars. They had insightful discussions on various aspects of furthering inter-faith harmony, peace and working towards human progress.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ମୁସଲିମ ୱାର୍ଲ୍ଡ ଲିଗର ମହାସଚିବ
11 JUL 2023 10:00PM by PIB Bhubaneshwar
ମୁସଲିମ ୱାର୍ଲ୍ଡ ଲିଗର ମହାସଚିବ ଶେଖ ଡ. ମହମ୍ମଦ ବିନ୍ ଅବଦୁଲ କରିମ୍ ଅଲ୍‌-ଇସା ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟୁଇଟ କରାଯାଇଛି:
‘ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମୁସଲିମ୍ ୱାର୍ଲ୍ଡ ଲିଗର ମହାସଚିବ ତଥା ମୁସଲିମ୍ ବିଦ୍ୱାନ ସଙ୍ଗଠନର ଅଧ୍ୟକ୍ଷ ଶେଖ ଡ. ମହମ୍ମଦ ବିନ୍ ଅବଦୁଲ କରିମ୍ ଅଲ୍‌-ଇସାଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି । ସେମାନେ ଆନ୍ତ-ଧାର୍ମିକ ବିଶ୍ୱାସ, ସଦଭାବ, ଶାନ୍ତିକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ଏବଂ ମାନବର ପ୍ରଗତି ଦିଗରେ କାମ କରିବା ପାଇଁ ବିଭିନ୍ନ ପଦକ୍ଷେପ ଉପରେ ଗଭୀର ଚର୍ଚ୍ଚା କରିଥିଲେ ।’