Prime Minister's Office
PM congratulates Lakshya Sen on his victory at Canada Open 2023
10 JUL 2023 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Badminton player, Lakshya Sen on his victory at the Canada Open 2023.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to the talented @lakshya_sen on his outstanding victory at the Canada Open 2023!
His triumph is a testament to his tenacity and determination. It also fills our nation with immense pride. My best wishes to him for his upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কেনাদা ওপন 2023দা মায় পাকপগীদমক্তা লক্স্য সেনবু থাগৎখ্রে
10 JUL 2023 8:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেনাদা ওপন 2023দা মায় পাকপগীদমক্তা ভারতকী বেদমিন্তন শান্নরোই লক্স্য সেনবু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“কেনাদা ওপন 2023দা মায় পাকপগীদমক্তা তেলেন্ত লৈরবা @lakshya_senবু থাগৎচরি।
মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী খাঙবা কনবা অমসুং ৱাখল চেৎপগী খুদম্নি। মসিনা ঐখোয়বুসু য়াম্না চাউথোকহল্লে। মহাক্কী তুংগী থবকশিংদা মায় পাকপা ওইসনু”।