প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা বিজিনেস মেগ্নেত মিস্তর এলোন মস্ককা উনবা
21 JUN 2023 8:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেক পাইওনীর, বিজিনেস মেগ্নেত অমদি তেস্লা ইঙ্ক অমসুং স্পেসএক্সকী সি.ই.ও.; ত্বিত্তরগী মপু, সি.তি.ও. অমদি চেয়রমেন; বোরিং কম্পেনী অমদি এক্স-কোর্পকী ফাউন্দর; ন্যুরালিঙ্ক অমদি ওপনএআইগী কো-ফাউন্দর মিস্তর এলোন মস্ককা ঙসি নিউ য়োর্ক, য়ু.এস.এ.দা উনখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা তোঙশড় তোঙানবা সেক্তরশিংদা তেক্নোলোজীবু এসেসিবল অমদি এফোর্দেবল ওইহন্নবগীদমক মিস্তর মস্কনা পায়খৎলিবা থৌরাংশিংবু শিংথাখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা মিস্তর মস্কপু ইলেক্ত্রিক মোবিলিতী অমদি খোঙলৈ থুনা পাকথোক চাউথোরক্লিবা কম্মর্সিএল স্পেস সেক্তরদা ভারত্তা শেল থাদনবগী খুদোংচাবশিং থিননবা ৱাফম থমখি‍।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with business magnate Mr. Elon Musk
21 JUN 2023 8:22AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Elon Musk, tech pioneer, business magnate and CEO of Tesla Inc. & SpaceX; owner, CTO and chairman of Twitter; founder of the Boring company and X-corp; co-founder of Neuralink and OpenAI, today, in New York, USA.
Prime Minister appreciated Mr. Musk’s efforts at making technology accessible and affordable in various sectors. Prime Minister invited Mr. Musk to explore opportunities in India for investments in electric mobility and rapidly expanding commercial space sector.