প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাগালেন্দগী য়াম্না মরাং কাইনা ফংলিবা ওর্গানিক্কী পোত্থোকশিং অসি তশেংনা অপেনবা অমনি: পি.এম.
12 JUN 2023 6:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি নাগালেন্দগী য়াম্না মরাং কাইনা ফংলিবা ওর্গানিক্কী পোত্থোকশিং অসিনা মহৌশা অমসুং চৎনবীগী মরক্তা লৈরিবা অমত্তা ওইবগী খুদম্নি।
রজ্যা সভাগী এম.পি., শ্রীমতি এস. ফাংনোন কোন্যাক্না তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“নাগালেন্দগী য়াম্না মরাং কাইনা ফংলিবা ওর্গানিক্কী পোত্থোকশিং অসি তশেংনা অপেনবা অমনি। মসি মহৌশা অমসুং চৎনবীগী মরক্তা লৈরিবা অমত্তা ওইবগী খুদমশুনি।”

Prime Minister's Office
Nagaland's rich organic produce is truly a delight: PM
12 JUN 2023 6:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that nagaland's rich organic produce is a testament to the harmony between nature and culture.
Responding to the tweet of Rajya Sabha MP, Smt. S. Phangnon Konyak, the Prime Minister tweeted;
“Nagaland's rich organic produce is truly a delight. It is also testament to the harmony between nature and culture.”