প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অর্বান কোওপরেতিব বেঙ্ক ১,৫১৪বু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা আ.বি.আই.গী য়াথং অদুবু তরাম্না ওকখি
10 JUN 2023 4:02PM by PIB Imphal
অর্বান কোওপরেতিব বেঙ্ক ১,৫১৪বু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা আ.বি.আই.গী য়াথং অদুবু তরাম্না ওক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“মসি কোওপরেতিব সেক্তরশিংগীদমক্তদি য়াম্না অফবা অমনি অমসুং মসিনা মীওই কয়া অমবু এমপাৱর তৌরগনি।”
অকুপ্পা মরোলশিং অসিদা লৈজরে:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1931050

Prime Minister's Office
PM welcomes RBI instructions for strengthening of 1,514 Urban Co-operative Banks
10 JUN 2023 4:02PM by PIB Delhi
Welcoming the RBI instructions for strengthening of 1,514 Urban Co-operative Banks, the Prime Minister, Shri Narendra Modi tweeted :
“This is wonderful for the cooperatives sector and will empower several people.”
More details here :
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1931050