প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লোং জম্পকী শান্নরোই, শ্রীশঙ্কর মুরালিবু পেরিস সাইমন্দ লীগতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 JUN 2023 7:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোং জম্পকী শান্নরোই, শ্রীশঙ্কর মুরালিবু পেরিস সাইমন্দ লীগতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“শ্রীশঙ্কর মুরালিনা পেরিস দাইমন্দ লীগতা ফজরবা পর্ফোর্মেন্স উত্তুনা পুৱারি শেমখ্রে! মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইরবা খুচোং অদুনা মহাকপু ইকাইখুম্ননিংঙাই ওইরবা ব্রোঞ্জ মেদল অসি ফংবা ঙমহনখি, মসিনা দাইমন্দ লীগতা লোং জম্পতা ভারতকী খ্বাইদগী অহানবা মেদল ফংহনখ্রে। মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি অমসুং তুংদা মহাক্না তৌগদবা থবক-থৌরমশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates long jumper, Sreeshankar Murali on winning bronze medal at Paris Diamond League
10 JUN 2023 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated long jumper, Sreeshankar Murali on winning bronze medal at Paris Diamond League.
The Prime Minister tweeted;
“Sreeshankar Murali scripts history with a great performance at the Paris Diamond League! His remarkable jump secured him a prestigious Bronze medal, giving India its first ever medal in the long jump at Diamond League. Congrats to him and best wishes for his upcoming endeavours.”