ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ୟାରିସ୍ ଡାଇମଣ୍ଡ ଲିଗ‌ରେ ଲମ୍ବଡିଆଁରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ଶ୍ରୀଶଙ୍କର ମୁରଲୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
10 JUN 2023 7:56PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ୟାରିସ୍ ଡାଇମଣ୍ଡ ଲିଗ‌ରେ ଲମ୍ବଡିଆଁରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ଶ୍ରୀଶଙ୍କର ମୁରଲୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ପ୍ୟାରିସ୍ ଡାଇମଣ୍ଡ ଲିଗ‌ରେ ଶ୍ରୀଶଙ୍କର ମୁରଲୀ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରି ଇତିହାସ ରଚିଛନ୍ତି! ତାଙ୍କ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଲମ୍ବଡିଆଁ ଯୋଗୁ ସେ ସମ୍ମାନଜନକ ବ୍ରୋଞ୍ଜ୍ ପଦକ ହାସଲ କରି ଡାଇମଣ୍ଡ ଲିଗ୍‌ରେ ଭାରତକୁ ପ୍ରଥମ ପଦକ ଦେଇଛନ୍ତି। ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଏବଂ ତାଙ୍କର ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates long jumper, Sreeshankar Murali on winning bronze medal at Paris Diamond League
10 JUN 2023 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated long jumper, Sreeshankar Murali on winning bronze medal at Paris Diamond League.
The Prime Minister tweeted;
“Sreeshankar Murali scripts history with a great performance at the Paris Diamond League! His remarkable jump secured him a prestigious Bronze medal, giving India its first ever medal in the long jump at Diamond League. Congrats to him and best wishes for his upcoming endeavours.”