প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী জি.দি.পি.দা ব্লু ইকোনোমীনা লৌখিবা থৌদাংগী মতাংদা আর্তিকল অমা
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা ৱার্লদ ওসীন দেদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী কিরেন রিজিজুনা ইবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী @কিরেনরিজিজু জীনা ইরি মদুদি ভারতনা করম্না মশাগী পাক-শন্না লৈরিবা কোস্তলাইন অমসুং মেরিতাইম রিসোর্সশিং অসিগা লোইননা মশাগী ব্লু ইকোনোমীগী পোতেন্সিয়েল অদুবু শিজিন্ননবগী মতাংদা মিৎয়েং থম্লি।”

Prime Minister's Office
An article on contribution of blue economy in India's GDP
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Office has shared an article by the Union Minister Shri Kiren Rijuju on World Ocean Day.
The Prime Minister Office tweeted :
"Union Minister @KirenRijiju Ji writes how India, with its extensive coastline and maritime resources, is focusing on harnessing the potential of its blue economy."