ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଅର୍ଥନୀତିରେ ବ୍ଲୁ ଅର୍ଥନୀତିର ଯୋଗଦାନ ସମ୍ପର୍କରେ ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱ ମହାସାଗର ଦିବସ ଅବସରରେ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ କିରେନ ରିଜିଜୁଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଶେୟାର କରାଯାଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟ୍ୱିଟ କରାଯାଇଛି;
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ @KirenRijiju ଜୀ ଲେଖିଛନ୍ତି, କିପରି ଭାରତ ନିଜ ବିସ୍ତୃତ ସାମୁଦ୍ରିକ ତଟ ଓ ସାମୁଦ୍ରିକ ସମ୍ପଦ ସହ ନିଜ ବ୍ଲୁ ଅର୍ଥନୀତିର କ୍ଷମତା ଉପଯୋଗ ପାଇଁ ଧ୍ୟାନ କେନ୍ଦ୍ରିତ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
An article on contribution of blue economy in India's GDP
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Office has shared an article by the Union Minister Shri Kiren Rijuju on World Ocean Day.
The Prime Minister Office tweeted :
"Union Minister @KirenRijiju Ji writes how India, with its extensive coastline and maritime resources, is focusing on harnessing the potential of its blue economy."