প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ ‘জিডিপি’লৈ ‘নীলা অৰ্থনীতি’ৰ অৱদান সম্পৰ্কীয় এটা প্ৰবন্ধ
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ে ‘বিশ্ব মহাসাগৰ দিৱস’ত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী কিৰেণ ৰিজুজুৰ এটা প্ৰবন্ধ ‘শ্বেয়াৰ’ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ে ‘টুইট’ কৰিছে:
"ভাৰতে ইয়াৰ বিস্তৃত উপকূল আৰু সামুদ্ৰিক সম্পদৰ সৈতে ইয়াৰ নীলা অৰ্থনীতিৰ সম্ভাৱনাসমূহক ব্যৱহাৰ কৰাত কেনেদৰে গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে সেই বিষয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @KirenRijiju জীয়ে লিখিছে।"

Prime Minister's Office
An article on contribution of blue economy in India's GDP
08 JUN 2023 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Office has shared an article by the Union Minister Shri Kiren Rijuju on World Ocean Day.
The Prime Minister Office tweeted :
"Union Minister @KirenRijiju Ji writes how India, with its extensive coastline and maritime resources, is focusing on harnessing the potential of its blue economy."