প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিদল ক্লাসকী থবক শুবা-নোম্বা কনবনা অনৌবা ভারতকী থৌনা মশক তাক্লে: প্রধান মন্ত্রী
10 JUN 2023 11:57AM by PIB Imphal
লৈবাক অসিগী মিদল ক্লাস মপাঙ্গল কনখৎহনবা থবকশিং অমসুং মখোয়গী খুদোংচাবশিং হেন্না ফংহনবগী মতাংগী আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“চাউখৎপা অমসুং ইন্নোবেসনগী থবক ফগৎহনবদা মিদল ক্লাসনা মাঙজিল থারি। মখোয়গী থবক শুবা-নোম্বা কনবনা অনৌবা ভারতকী থৌনা মশক তাক্লে। মিদল ক্লাস কান্নবা ফংনবগীদমক ‘হিংবদা লাইহন্নবা’ মাইকৈদা ঐখোয়না সরকারনা থবক তৌরে। #9YearsOfEnabledMiddleClass”।

Prime Minister's Office
Hard work of middle class defines the spirit of New India: PM
10 JUN 2023 11:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the initiatives that have strengthened middle class of the country and expanded their opportunities.
The Prime Minister tweeted :
"The middle class is at the forefront of driving growth and innovation. Their hard work defines the spirit of New India. Our government has consistently worked towards greater ‘Ease Of Living’ for the benefit of the middle class. #9YearsOfEnabledMiddleClass"