প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহাশিংবু মশানা-মশাবু থাজহনবা হায়বসিনা ঐখোয়গী সরকারগী থবক্কী খ্বাইদগী মরু ওইবা শরুক অমনি: পি.এম.
07 JUN 2023 1:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নহা খুদিংমক্কী অনিংবা-অপাম্বা খুদিংমকপু নিংবা থুংহনগদবা ইকোসীস্তেম অমা শেম্নবা সরকারগী ফিরেপ অদুগী মতাংদা আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভীদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং মীয়ামদা শিয়র তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহাশিংবু মশানা-মশাবু থাজহনবা হায়বসিনা ঐখোয়গী সরকারগী থবক্কী খ্বাইদগী মরু ওইবা শরুক অমনি। তোঙান-তোঙানবা সেক্তরশিংদা, ঐখোয়না নহা খুদিংমক্কী অনিংবা-অপাম্বা খুদিংমকপু নিংবা থুংহনগদবা ইকোসীস্তেম অমা শেম্নবা অচেৎপা ফিরেপ লৌরি।#9YearsOfEmpoweringYouth”

Prime Minister's Office
Empowering the youth of our nation is at the heart of our government’s work: PM
07 JUN 2023 1:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the Government’s commitment to creating an ecosystem where aspirations of every youngster are fulfilled.
The Prime Minister tweeted :
"Empowering the youth of our nation is at the heart of our government’s work. Across diverse sectors, we are committed to creating an ecosystem where every youngster’s aspirations are fulfilled. #9YearsOfEmpoweringYouth”