ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପରେ ବିଜୟ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଜୁନିୟର ପୁରୁଷ ହକି ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 JUN 2023 1:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୁରୁଷ ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପରେ ବିଜୟ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଜୁନିୟର ପୁରୁଷ ହକି ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ପୁରୁଷ ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପରେ ଚମତ୍କାର ବିଜୟ ପାଇଁ ଆମର ଜୁନିଅର ପୁରୁଷ ହକି ଦଳକୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେମାନଙ୍କର ବିଜୟ ଆମର ଯୁବ ପ୍ରତିଭା ମାନଙ୍କର ଦୃଢ ସଙ୍କଳ୍ପ ଓ ନିଷ୍ଠାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଛି । ସେମାନେ ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Junior Men's Hockey Team for their victory at Men's Junior Asia Cup
02 JUN 2023 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Junior Men's Hockey Team for their victory at the Men's Junior Asia Cup.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Heartiest congratulations to our Junior Men's Hockey Team for their splendid victory at the Men's Junior Asia Cup. Their triumph reflects the burgeoning talent and determination that our youth hold. They have made India very proud."