Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Junior Men's Hockey Team for their victory at Men's Junior Asia Cup
02 JUN 2023 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Junior Men's Hockey Team for their victory at the Men's Junior Asia Cup.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Heartiest congratulations to our Junior Men's Hockey Team for their splendid victory at the Men's Junior Asia Cup. Their triumph reflects the burgeoning talent and determination that our youth hold. They have made India very proud."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মেন্স জুনিয়র এসিয়া কপতা মাইপাক্লকপগীদমক্তা ভারতকী জুনিয়র মেন্স হোকী তীমবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
02 JUN 2023 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেন্স জুনিয়র এসিয়া কপতা মাইপাক্লকপগীদমক্তা ভারতকী জুনিয়র মেন্স হোকী তীমবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“মেন্স জুনিয়র এসিয়া কপতা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা মাইপাক্লকখিবগীদমক্তা ভারতকী জুনিয়র মেন্স হোকী তীমবু থমোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লি। মখোয়গী মাইপাকপা অসিনা ঐখোয়গী নহাশিংগী ফগৎলক্লিবা তেলেন্ত অমসুং মখোয়গী অচেপা ফিরেপ অদুবু ময়েক শেংনা তাক্লি। মখোয়না ভারতপু চাউথোকহল্লে।”