প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অষ্ট্ৰেলিয়াৰ বিৰোধী দলপতিৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাত্
24 MAY 2023 11:42AM by PIB Guwahati
অষ্ট্ৰেলিয়াৰ বিৰোধী দলৰ নেতা মহামহিম শ্ৰীযুত পিটাৰ ডাটনে ২০২৩ চনৰ ২৪ মে'ত ছিডনীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাত্ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাৰ মাজত হোৱা আলোচনাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘ভাৰত-অষ্ট্ৰেলিয়া ব্যাপক কৌশলগত অংশীদাৰীত্ব’-ই লাভ কৰা শক্তিশালী দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ শলাগ লয়।
আলোচনাত দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্কৰ বিভিন্ন দিশসমূহক সামৰি লোৱা হয়, যাৰ ভিতৰত আছে জনসাধাৰণৰ মাজৰ পাৰস্পৰিক সম্পৰ্কৰ প্ৰসংগও। দুয়োগৰাকী নেতাই আঞ্চলিক উন্নয়ন সন্দৰ্ভতো আলোচনা কৰে।

Prime Minister's Office
Leader of Opposition of Australia called on Prime Minister
24 MAY 2023 11:42AM by PIB Delhi
H.E. Mr. Peter Dutton, Leader of the Opposition, called on Prime Minister Shri Narendra Modi on 24 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister appreciated the strong bipartisan support enjoyed by the India – Australia Comprehensive Strategic Partnership.
The discussions covered various aspects of the bilateral partnership, including people to people linkages. Discussions also covered regional developments.