প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অস্ত্রেলিয়াগী ওপোজিসনগী লুচিংবনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
24 MAY 2023 11:42AM by PIB Imphal
মে ২৪,২০২৩দা অস্ত্রেলিয়াগী সিদনিদা ওপোজিসনগী লুচিংবা পেতর দুত্তন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
ইন্দিয়া-অস্ত্রেলিয়াগী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরী রাজনিতি দল অনিমক্না মপুংফানা শৌগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
মীগা মীগা লৈনবা মরী অমসুং লৈবাক অনিগী চাউখৎ-থৌরাংগী হিরমশিং য়াওনা লৈবাক অসিগী ওইবা মরুওইবা ৱাফম কয়া লুচিংবা অনিনা খন্নখি।

Prime Minister's Office
Leader of Opposition of Australia called on Prime Minister
24 MAY 2023 11:42AM by PIB Delhi
H.E. Mr. Peter Dutton, Leader of the Opposition, called on Prime Minister Shri Narendra Modi on 24 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister appreciated the strong bipartisan support enjoyed by the India – Australia Comprehensive Strategic Partnership.
The discussions covered various aspects of the bilateral partnership, including people to people linkages. Discussions also covered regional developments.