প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেসকী ত্রাইবেল লুচিংবশিংনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
16 MAY 2023 9:00PM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেসকী ত্রাইবেল লুচিংবশিংনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। ৱারি শানবগী ভিদিও অমসু প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অরুনাচল প্রদেসকী ত্রাইবেল লুচিংবশিংগা কান্নবা মীফম অমা পাংথোকখি। রাজ্যগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং মীয়ামগী অনিংবশিং থুংহন্নবগী মতাংগা মরী লৈনবা ৱাফম কয়া ঐখোয়না খন্নখি”।

Prime Minister's Office
Tribal leaders from Arunachal Pradesh call on PM
16 MAY 2023 9:00PM by PIB Delhi
Tribal leaders from Arunachal Pradesh have called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi. The Prime Minister also shared a video of the interaction.
The Prime Minister tweeted;
“Had an excellent meeting with tribal leaders from Arunachal Pradesh. We discussed different aspects relating to the state’s development and fulfilling the wishes of the people.”