ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସହ କଥା ହେଲେ ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଆଦିବାସୀ ନେତା
16 MAY 2023 9:00PM by PIB Bhubaneswar
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଆଦିବାସୀ ନେତାମାନେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ସେମାନଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନାର ଏକ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଆଦିବାସୀ ନେତାମାନଙ୍କ ସହ ବହୁତ ଭଲ ବୈଠକ ହେଲା । ଆମେ ରାଜ୍ୟର ବିକାଶ ଏବଂ ଲୋକଙ୍କ ଇଚ୍ଛାକୁ ପୂରଣ ସହ ସମ୍ବନ୍ଧିତ ବିଭିନ୍ନ ଦିଗ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଛୁ ।’

Prime Minister's Office
Tribal leaders from Arunachal Pradesh call on PM
16 MAY 2023 9:00PM by PIB Delhi
Tribal leaders from Arunachal Pradesh have called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi. The Prime Minister also shared a video of the interaction.
The Prime Minister tweeted;
“Had an excellent meeting with tribal leaders from Arunachal Pradesh. We discussed different aspects relating to the state’s development and fulfilling the wishes of the people.”