প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিজিনস ফীদস্তোক অমদি এস.এ.এফ.তা ভারতকী অহানবা দোমেস্তিক কম্মর্সিএল ফ্লাইত হৌদোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
19 MAY 2023 8:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ইথানোলদগী এভিএসন থাউ শেম্বগী পুৱারী ওইরবা খোঙথাঙ অমদি ইন্দিজিনস ফীদস্তোক অমদি এস.এ.এফ.তা ভারতকী অহানবা দোমেস্তি কম্মর্সিএল ফ্লাইত হৌদোকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“তুং কোইগদবা চাওখৎ থৌরাংগী মায়কৈদা ঐখোয়না থম্লিবা অপুনবগী ওইবা প্রাইওরিতী তাক্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM praises launch of India’s first domestic commercial flight on indigenous feedstock & SAF
19 MAY 2023 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister has praised the historic step of making aviation fuel from ethanol and launch of India’s first domestic commercial flight on indigenous feedstock & SAF.
Replying to a tweet by the Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted:
"Indicative of our collective priority towards sustainable development."