ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱଦେଶୀ ଫିଡଷ୍ଟକ୍ ଏବଂ ଏସଏଏଫରେ ଭାରତର ପ୍ରଥମ ଘରୋଇ ବାଣିଜ୍ୟିକ ଉଡ଼ାଣ ଆରମ୍ଭକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
22 MAY 2023 4:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଇଥାନଲରୁ ବିମାନ ଇନ୍ଧନ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିବା ଏବଂ ସ୍ୱଦେଶୀ ଫିଡଷ୍ଟକ୍ ଏବଂ ଏସଏଏଫ୍ ଉପରେ ଭାରତର ପ୍ରଥମ ଘରୋଇ ବାଣିଜ୍ୟିକ ବିମାନ ଉଡ଼ାଣ ଆରମ୍ଭ କରିବାର ଐତିହାସିକ ପଦକ୍ଷେପକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂ ପୁରୀଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରଛନ୍ତି:
‘ନିରନ୍ତର ବିକାଶ ଦିଗରେ ଆମ ସାମୂହିକ ପ୍ରାଥମକିତାର ସଙ୍କେତ ।’

Prime Minister's Office
PM praises launch of India’s first domestic commercial flight on indigenous feedstock & SAF
19 MAY 2023 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister has praised the historic step of making aviation fuel from ethanol and launch of India’s first domestic commercial flight on indigenous feedstock & SAF.
Replying to a tweet by the Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted:
"Indicative of our collective priority towards sustainable development."