প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা পাপুৱা নিউ গিনিগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিবিলিয়ান এৱার্দ পীখ্রে
22 MAY 2023 2:15PM by PIB Imphal
গভর্নমেন্ত হাওসতা পাংথোকপা অখন্নবা থৌরম অমদা, পাপুৱা নিউ গিনিগী গভর্নর-জেনেরেল বোব দাদেনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা গ্রান্দ কম্পনিয়ন ওফ ওর্দর ওফ লোগোহু(জি সি এল) পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। মসি পাপুৱা নিউ গিনিগী খ্বাইদগী চাউবা সিবিলিয়ন এৱার্দনি অমসুং মনা অসি ফংলবা মীওইশিং “চীফ” মিংথোল পী।

Prime Minister's Office
Prime Minister honoured with the highest civilian award of Papua New Guinea
22 MAY 2023 2:15PM by PIB Delhi
In a special ceremony at the Government House, H.E. Sir Bob Dadae, Governor-General of Papua New Guinea (PNG) conferred Prime Minister Shri Narendra Modi with the Grand Companion of the Order of Logohu (GCL). This is the highest civilian award of PNG and recipients of the award are titled "Chief".