প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এপ্রিল ২০২৩দা রাইবরেলিগী মোদর্ন রেল কোচ ফেক্তরী অসিনা হেক লিংখৎলকপদগী কোচ ১০,০০০ শাবগী অনৌবা রেকোর্দ অদুবু থাগৎখি
05 MAY 2023 11:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ২০২৩দা রাইবরেলিগী মোদর্ন রেল কোচ ফেক্তরী অসিনা হেক লিংখৎলকপদগী কোচ ১০,০০০ শাবগী অনৌবা রেকোর্দ অদুবু থাগৎখ্রে।
রেলৱেজ মন্ত্রালয়না তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“য়াম্না ফখ্রে! মসি ‘মেক ইন ইন্দিয়া’বু ইনোৎ হাপ্নবা অমসুং রেলৱে সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনরিবশিং অদুগী শরুক অমনি।”

Prime Minister's Office
PM applauds new record of manufacturing 10,000 coaches by Modern Rail Coach Factory, Raebareli in April 2023
05 MAY 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the new record of manufacturing 10,000 coaches since its inception by Modern Rail Coach Factory, Raebareli in April 2023.
Sharing a tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister said;
“Wonderful! This is a part of the efforts to boost ‘Make in India’ and strengthen the railways sector.”