ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୩ ଏପ୍ରିଲରେ ରାଏବରେଲିର ମଡର୍ଣ୍ଣ ରେଳ କୋଚ କାରଖାନା ଦ୍ୱାରା ୧୦,୦୦୦ କୋଚ ନିର୍ମାଣର ନୂଆ ରେକର୍ଡକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
05 MAY 2023 8:54PM by PIB Bhubaneswar
ରାଏବରେଲି ମଡର୍ଣ୍ଣ ରେଳ କୋଚ୍ ଫ୍ୟାକ୍ଟ୍ରି ପ୍ରତିଷ୍ଠା ହେବାପରଠାରୁ ୨୦୨୩ ଏପ୍ରିଲରେ ୧୦,୦୦୦ କୋଚ ନିର୍ମାଣ କରିବାର ରେକର୍ଡକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଏକ ଟୁଇଟକୁ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଚମତ୍କାର! ଏହା ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’କୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ଏବଂ ରେଳ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ମଜଭୁତ କରିବାର ପ୍ରୟାସର ଏକ ଅଂଶ’ ।

Prime Minister's Office
PM applauds new record of manufacturing 10,000 coaches by Modern Rail Coach Factory, Raebareli in April 2023
05 MAY 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the new record of manufacturing 10,000 coaches since its inception by Modern Rail Coach Factory, Raebareli in April 2023.
Sharing a tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister said;
“Wonderful! This is a part of the efforts to boost ‘Make in India’ and strengthen the railways sector.”