প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৬৪শুবা রাইজিং দেবু নিংশিংনবগীদমক্তা বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেশন প্রোজেক্ত দনতকনা পাইখৎলকবা অনৌবা থৌরাং অদুবু থাগৎখি
05 MAY 2023 10:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ৬৪শুবা রাইজিং দেবু নিংশিংনবগীদমক্তা বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেশন প্রোজেক্ত দনতকনা পাইখৎলকপা অনৌবা থৌরাং অদুবু থাগৎখ্রে
বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেশন্না ভুতানগী থিম্পুদা এন্দ্যুরিং ফ্রেনশিপ মাউন্তেন বাইক চেলেঞ্জকী ১০শুবা মেগা এদিশন শিনবগী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত অদুবু অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“শিংথানিংঙাই ওইরবা অনৌবা থৌরাং।”

Prime Minister's Office
PM praises initiative by Border Roads Organisation Project Dantak to commemorate 64th Raising Day
05 MAY 2023 10:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister has praised the initiative by Border Roads Organisation Project Dantak to commemorate 64th Raising Day.
Retweeting a tweet by Border Roads Organisation about the organisation of the 10th mega edition of the Enduring Friendship Mountain bike challenge at Thimphu in Bhutan, the Prime Minister said:
“Praiseworthy initiative.”