প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী অপুনবা কোইলাগী পোত্থোক্তা য়াম্না চাউনা শাহৌ পুরকপগীদমক্তা থাগৎপা
03 MAY 2023 8:01PM by PIB Imphal
কোল মন্ত্রালয়না ফিস্কেল য়িবর ২০১৮-২০১৯দা মেত্রিক তন ৭২৮.৭২ পুথোক্লম্বা অদুগা চাংদম্নবদা ফিস্কেল য়িয়র ২০২২-২৩দা ভারতকী অপুনবা কোইলাগী পোত্থোক্তা মেত্রিক তন ৮৯৩.০৮ পুথোক্তুনা চাউরাক্না ২৩%গী চাংদা শাহৌ পুরক্তুনা য়াম্না চাউনা শাহৌ পুরকপা ঙমখিবা অদুগী মতাংদা ত্বীত তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্বীত তৌরদুনা অসুম্না পাউখুম পীখি:
“সেক্তর অসিগীদমক্তা য়াম্না ফবা পাউনি অমসুং ভারতকী অপুনবা শেন্মিৎলোন চাউখৎপগীদমক্তসু অফবা পাউনি।”
অকুপ্পা মরোলশিং অদু মখাগী অসিদা ফংবীগনি
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1921662

Prime Minister's Office
PM lauds quantum jump in India’s overall coal production
03 MAY 2023 8:01PM by PIB Delhi
The Coal Ministry tweeted about quantum jump in India’s overall coal production to 893.08 MT in FY 2022-23 as compared to 728.72 MT in FY 2018-2019 with a growth of about 23%.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi responded by tweeting :
"Very good news for the sector and also for India’s overall economic progress."
More details can be found at
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1921662