Prime Minister's Office
PM lauds quantum jump in India’s overall coal production
03 MAY 2023 8:01PM by PIB Delhi
The Coal Ministry tweeted about quantum jump in India’s overall coal production to 893.08 MT in FY 2022-23 as compared to 728.72 MT in FY 2018-2019 with a growth of about 23%.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi responded by tweeting :
"Very good news for the sector and also for India’s overall economic progress."
More details can be found at
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1921662

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ সামগ্ৰিক কয়লা উৎপাদন বৃদ্ধিক প্ৰশংসা কৰে
03 MAY 2023 8:01PM by PIB Guwahati
২০২২-২৩ বৰ্ষত ভাৰতৰ মুঠ কয়লা উৎপাদন ২০১৮-২০১৯ বিত্তীয় বৰ্ষত ৭২৮.৭২ মেট্ৰিক টনৰ পৰা ২৩ শতাংশ বৃদ্ধি হৈ ৮৯৩.০৮ মেট্ৰিক টন হৈছে, কয়লা মন্ত্ৰালয়ে এক টুইটযোগে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এক টুইটযোগে কয়লা মন্ত্ৰালয়ৰ টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি কয়:
"অঞ্চলটোৰ বাবে আৰু ভাৰতৰ সামগ্ৰিক অৰ্থনৈতিক প্ৰগতিৰ বাবেও ই এক ডাঙৰ খবৰ।"
অধিক তথ্যৰ বাবে ইয়াত ক্লিক কৰক-
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1921662